top of page
Psihoterapie varstnici - Ana Mitu Psihoteraput

Terapie pentru Vârstnici
 Cabinet de Psihoterapie Ana Mitu, Sectorul 6, Bucuresti

Recapătă-ţi încrederea în tine şi bucuria de a trăi!

Înfruntarea Provocărilor 

Deteriorarea sănătății, singurătatea și pierderea persoanelor dragi pot aduce cu sine simptome de anxietate și depresie. În contextul acestor provocări, terapia pentru vârstnici oferită de Cabinetul de Psihoterapie Ana Mitu vine în ajutor pentru a depăși aceste dificultăți.

Redescoperirea Sensului și Conexiunii

Momentul când copiii au plecat de acasă sau pensionarea după o viață de muncă poate aduce cu sine senzația de singurătate și gol. Cabinetul meu oferă un spațiu în care vârstnicii pot explora noi posibilități și pot redescoperi sensul și bucuriile vieții.

Valoarea Conexiunii Umane

La vârsta înaintată, nevoia de conexiune devine mai puternică. Terapia pentru vârstnici recunoaște importanța relațiilor umane și oferă suport pentru construirea de conexiuni profunde, chiar și atunci când alte nevoi se diminuează.

Demistificarea Percepției Asupra Vârstei

Vârsta înaintată nu înseamnă renunțarea la importanța și bucuriile vieții. Terapia pentru vârstnici la Cabinetul de Psihoterapie Ana Mitu se concentrează pe restabilirea încrederii în sine, pe găsirea unor noi scopuri și pe menținerea unei vieți active și pline de semnificație.

Un Nou Început

În era medicală modernă, vârsta înaintată poate fi o perioadă plină de oportunități. Terapia pentru vârstnici ajută la abordarea emoțională a provocărilor specifice acestei etape și la reducerea stresului. Ea contribuie la obținerea unei stări de bine interioare și la bucuria de a trăi fiecare moment.

Investește în Starea Ta de Bine

Vârsta înaintată poate fi o perioadă plină de învățături și de dezvoltare personală. Investiția în terapia pentru vârstnici este un pas către o viață echilibrată și plină de bucurii.

Contactează-mă astăzi pentru a începe această călătorie spre o stare de bine emoțională și mentală.

bottom of page