top of page
Psihoterapie copii - Ana Mitu Psihoteraput

Psihoterapie pentru copii
 Cabinet de Psihoterapie Ana Mitu, Sectorul 6, Bucuresti

Sprijin pentru Trăiri și Emoții 

Trăirile și emoțiile copiilor pot rămâne enigmatice pentru adulți, din cauza lipsei de limbaj verbal sau emoțional. Adesea, dragostea părinților nu este suficientă pentru a aborda provocările educației copiilor.

Comunicare prin Terapie pentru Copii

Psihoterapia pentru copii devine o cale de sprijin atunci când răspunsurile tradiționale nu mai funcționează. Când informațiile de pe internet sau sfaturile prietenilor nu mai sunt de ajutor, Cabinetul de Psihoterapie Ana Mitu oferă abordări personalizate pentru a gestiona situațiile dificile.

Descoperirea Motivației Emoționale

În spatele comportamentului unui copil se ascunde întotdeauna o motivație emoțională. Scopul terapiei este să identificăm și să înțelegem această motivație pentru a depăși problemele și a restabili armonia familială.

Evitarea Ciclului de Răzbunare și Putere

Când problemele emoționale nu sunt rezolvate corespunzător, copiii pot dezvolta comportamente de răzbunare. În lupta pentru putere, părinții pot recurge la pedepse și la agresivitate, creând un cerc vicios. Terapia pentru copii ne ajută să învățăm strategii constructive pentru a evita sau ieși din acest ciclu.

Găsirea Soluțiilor Prin Psihoterapie

În cadrul ședințelor de terapie, copiii vor primi sprijin emoțional și vor învăța să rezolve conflictele cu ceilalți. Înțelegând sentimentele și problemele lor, vor dobândi abilități pentru a găsi soluții noi la provocările cu care se confruntă.

Reconstruirea Comunicării și Înțelegerii

Prin înțelegere și susținere, vom lucra împreună pentru a construi noi modalități de abordare și comunicare între generații. Terapia pentru copii oferită de Cabinetul de Psihologie și Psihoterapie Ana Mitu își propune să îmbunătățească relațiile în familie și să sprijine dezvoltarea armonioasă a copilului tău.

Investiție în Dezvoltarea Copilului

Investiția în terapia pentru copii nu este doar pentru momentul prezent, ci și pentru viitorul copilului tău. Împreună, vom construi un mediu în care să învețe să gestioneze emoțiile și provocările cu încredere și echilibru.

Contactează-mă astăzi pentru a începe această călătorie importantă!

bottom of page