top of page
Psihoterapie adolescenti - Ana Mitu Psihoteraput

Psihoterapie pentru adolescenți
 Cabinet de Psihoterapie Ana Mitu, Sectorul 6, Bucuresti

Sprijin în lupta pentru găsirea identității

Călătoria pe Drumul Adolescenței

În călătoria prin adolescență, căutările de sine și nevoia de independență pot fi provocatoare. Aceste schimbări pot aduce conflicte cu părinții și confuzii interioare. Cabinetul de Psihoterapie Ana Mitu oferă sprijin în depășirea acestor provocări, pentru a construi o relație echilibrată și plină de înțelegere.

Depășirea Conflictului Interior

Conflictele interioare pot fi dificil de gestionat în această perioadă de transformare. Schimbările de atitudine, confuzia sau anxietatea pot semnala nevoia de sprijin emoțional. Prin terapia oferită de mine, adolescenții vor explora aceste aspecte pentru a-și găsi drumul către liniște și înțelegere.

Căutarea Independenței și a Identității

Independența este dorită, dar și dificil de atins în adolescență. Lupta pentru definirea identității poate aduce tensiuni în relația cu părinții. În cadrul cabinetului meu, adolescenții au un spațiu în care să exploreze această călătorie și să găsească un echilibru între nevoile lor și relația cu familia.

Învățarea comunicării eficiente

Terapia personalizată pentru adolescenți le oferă sprijin emoțional pentru a gestiona conflictele și provocările specifice vârstei. În ședințele de terapie, vor învăța să își înțeleagă emoțiile, să comunice mai eficient și să găsească soluții constructive pentru provocările lor.

Construirea unor Poduri de Înțelegere în Familie

Prin înțelegere și sprijin, vom lucra împreună pentru a construi poduri de comunicare între adolescenți și părinți. Terapia pentru adolescenți de la Cabinetul de Psihoterapie Ana Mitu își propune să îmbunătățească relațiile dintre generații și să ofere adolescenților abilitățile necesare pentru a se dezvolta echilibrat.

Investește în Dezvoltarea Adolescentului Tău

Investiția în terapia pentru adolescenți este o investiție în viitorul lor. Dezvoltarea abilităților de gestionare a emoțiilor și relațiilor îi va ajuta să înfrunte cu încredere provocările vieții.

Contactează-mă astăzi pentru a începe această călătorie importantă spre dezvoltarea personală.

bottom of page