top of page
Parenting - Ana Mitu Psihoteraput

Consiliere Parentală
 
Cabinet de Psihoterapie Ana Mitu, Sectorul 6, Bucuresti

Gândește-te bine, ce îi transmiți copilului tău prin vorbe și prin fapte!
Indiferent de ceea ce îl înveți tu pe copil, în mintea și inima lui va rămâne ce vede la tine.

Vindecă Rănile Tăcute ale Copilăriei

Lumea pe care părinții o creează copiilor lor este lumea pe care aceștia o poartă cu ei, când devin adulți.

Rănile din copilărie sângerează până târziu, de cele mai multe ori fără să fie observate.

Traumele cu care pleacă din prima lor familie îi însoțesc până târziu. Uneori se vindecă, alteori nu, însă de multe ori se intensifică și se transformă în adevărate boli ale sufletului și minții. 

 În cadrul Cabinetului de Psihoterapie Ana Mitu, vei găsi un spațiu sigur pentru a explora aceste aspecte și a învăța cum să nu provoci aceste răni ale minții sau cum să le vindeci daca deja ele există. 

 

Ghid Practic pentru Părinți Încrezători

În calitate de psihoterapeut, misiunea mea este să îți ofer instrumentele necesare pentru a fi un părinte încrezător și empatic. Fie că te confrunți cu tantrum-uri, comportamente dificile sau momente încărcate emoțional, vei învăța să gestionezi situațiile cu mai mult calm și înțelepciune.

 

Consiliere pentru Părinți Implicați

La ședințele de consiliere parentală, tu și partenerul tău puteți participa împreună. De asemenea, implicarea altor membri importanți din viața copilului, precum bunicii, frații mai mari sau bona, poate aduce valoare adăugată în procesul de învățare și dezvoltare.

 

Cunoștințe Esențiale pentru Întregul Parcurs Parental
În cadrul ședințelor noastre, vei dobândi cunoștințe valoroase, cum ar fi înțelegerea dezvoltării cognitive și emoționale a copilului tău, modul în care să îl sprijini să se conecteze și să se dezvolte în siguranță, precum și tehnici pentru a aborda provocările comune ale părinților

 

Investește În Educația Ta și a Copilului Tău

Investiția în cunoaștere și dezvoltare este un cadou neprețuit pe care îl poți oferi atât ție cât și copilului tău. Prin însușirea abilităților de părinte încrezător, vei contribui la creșterea unui copil echilibrat și fericit.

Contactează-mă astăzi pentru a începe această călătorie spre un părinte mai împăcat și mai înțelept.

bottom of page