top of page
Psihoterapie individuala - Ana Mitu Psihoteraput

Psihoterapie Individuală
 Cabinet de Psihoterapie Ana Mitu, Sectorul 6, Bucuresti

Regăsește-ți Echilibrul Emoțional!

Bine ai venit la Cabinetul de Psihoterapie Ana Mitu situat in sectorul 6 din Bucuresti, unde am creat un spațiu sigur și confidențial pentru tine să explorezi aspectele tale emoționale și să găsești soluții. A face o programare la psiholog nu înseamnă că ești slab, ci dimpotrivă, înseamnă că îți pasă de tine și ești hotărât să faci față provocărilor vieții într-un mod sănătos și constructiv.

Terapia Individuală: Ghidul Tău Personalizat către Vindecare

Ca psihoterapeut înțeleg că fiecare persoană are propriile sale experiențe și trăiri unice. Prin terapia individuală, avem ocazia să explorăm împreună aceste aspecte și să găsim răspunsuri pentru a-ți îmbunătăți bunăstarea mintală și emoțională.

În ședințele noastre, vom avea dialoguri sincere și autentice. Vei găsi în mine un ascultător empatic, pregătit să te sprijine în călătoria ta către echilibru și încredere.

Cum decurge terapia?

În prima noastră ședință, ne vom cunoaște mai bine. Voi asculta cu atenție povestea ta, preocupările și obiectivele tale. Durata și frecvența ședințelor vor fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor tale unice.

În ședințele ulterioare, vom explora împreună gândurile, emoțiile și comportamentele care te influențează. Vei avea un spațiu în care să fii sincer și deschis, fără frică de judecată. Împreună, vom identifica strategii și tehnici care să te ajute să faci față provocărilor și să găsești răspunsuri.

Alege Terapia Individuală...

Într-o lume în care ritmul alert ne poate afecta starea de bine, terapia individuală oferită de mine, psiholog si psihoterapeut Ana Mitu, reprezintă o oază de susținere și înțelegere. Te invit să alegi să îți acorzi timp pentru a te cunoaște mai bine și pentru a investi în sănătatea ta mentală și emoțională.

Ești invitat să faci parte dintr-o călătorie de autodescoperire și vindecare, unde vei găsi sprijinul și expertiza necesară pentru a-ți redobândi liniștea și încrederea.

Contactează-mă pentru a începe această călătorie împreună!

 

bottom of page